11Maj2021

NoviTravnik.info

Vi ste ovdje: Naslovnica NT Vijesti Čavara primio izaslanstvo općine Novi Travnik - dolaze bolji dani?!

Čavara primio izaslanstvo općine Novi Travnik - dolaze bolji dani?!

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je danas sa izaslanstvom općine Novi Travnik o realizaciji projekata koji će pridonijeti boljem stanju u ovoj lokalnoj zajednici. Predsjedatelj Općinskog Vijeća Novi Travnik Slavko Marin informirao je predsjednika FBiH o problematici namjenske industrije,  različitih potpora Novom Travniku s razine Federacije BiH, problematici vezanoj za izbjegle i raseljene osobe te projektima infrastrukture uz sufinanciranje Federacije BiH.

Ravnateljica Doma zdravlja Novi Travnik Ivanka Mađar - Šimić upoznala je predsjednika Federacije BiH o radu ove ustanove i istaknula potrebu obnavljanja istrošene dijagnostičke i medicinske opreme, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

Ravnateljica edukacijsko – rehabilitacijskog centra "Duga" Novi Travnik Sonja Nikolić – Jurišić predstavila je aktivnosti ovog centra, zasnovane na pružanju socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja djece sa invaliditetom.

Ravnatelj sportske dvorane u Novom Travniku Zdenko Ljubas govorio je o potrebi saniranja krova dvorane kako bi se stvorili uvjeti za održavanje sportskih i kulturnih manifestacija.

Izaslanstvo je, također, informiralo predsjednika FBiH o aktivnostima i planiranim projektima vezanim za kulturu i sport u Novom Travniku koje namjeravaju realizirati u narednom periodu.

Predsjednik FBiH istaknuo je spremnost za suradnju i pomoć u realizaciji projekata koji će pridonijeti boljem stanju u Novom Travniku. 
IZVOR: FENA